Nieuw product... nieuwe campagne!

Geschreven in de categorie Vlaanderen

Naast de succesvolle Galler chocoladekoffertjes en Destrooper koekjes, zullen we nu ook een verpakking van niet 4, maar 7 repen Galler chocolade aanbieden.
7 kleinere repen, om in te gaan op de wens om te genieten van een kleiner (minder calorierijk) tussendoortje. 1 voor elke dag én vergezeld van 7 complimentjes!

"Koop en/of verkoop dus chocolade en maak uzelf en mensen rondom u blij! Zo maakt u, met uw 7 complimentjes en heerlijke chocolade, mee het verschil" is ons credo en luidt ons motto.

 Het is een positieve campagne, met uiteraard in de communicatie weliswaar voldoende aandacht voor de sensibilisering rond MS.

De 3 producten en de nieuwe slogan '7 heerlijke complimentjes maken het verschil' werden afgestemd met onze Franstalige collega's en vervat in een nieuwe, gemeenschappelijke affiche.

Elk lid ontvangt bij het augustusnummer van MS-Link deze affiche. Maak er ajb gebruik van om de MS-Liga en haar actie kenbaar te maken. Hang ze uit aan uw raam, bezorg ze aan uw huisarts of kiné... zorg ervoor dat ze op een zichtbare plaats in uw gemeente uithangt. Zo kan u uw steentje bijdragen. Hartelijk dank alvast!

Wenst u affiches te ontvangen om uit te delen en op te hangen op publieke plaatsen? Via yvonne.bogaerts@ms-vlaanderen.be kan u exemplaren aanvragen.

Naar het nieuwsoverzicht

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.