MS-week 2017

Van donderdag 1 tot en met zondag 11 september loopt de MS-week onder de slogan '7 heerlijke complimentjes maken het verschil'.
Met deze sensibiliseringscampagne wil MS-Liga Vlaanderen de aandacht vestigen op multiple sclerose (ms). Dit keer d.m.v. een campagne die mensen motiveert om behalve koekjes en/of chocolade te kopen, ook te genieten van de ingesloten complimentjes en iets positiefs toe te schrijven aan iemand uit zijn of haar omgeving, en uiteindelijk aan zichzelf, want de koper biedt hulp aan alle personen met MS, waarvoor oprechte dank.

Honderden vrijwilligers en personen met MS (PmMS) verkopen in deze periode, maar ook lang daarna, op grote schaal chocolade en koekjes aan particulieren, overheden, ministeries en bedrijven... maar ook aan de ingang van kerken. Eén van de doelen van die werking is het wetenschappelijk onderzoek naar MS te steunen.

De verkoop wordt provinciaal en lokaal georganiseerd door vrijwilligers. Wil je weten waar en wanneer er chocolade en koekjes verkocht worden in jouw buurt? Of wil je zelf graag meehelpen met de verkoop? Dan kan je contact nemen met de coördinator uit jouw provincie:

Antwerpen: Luc Van Waes via msweek.ant@ms-vlaanderen.be
Limburg: Johan Palmen via msweek.lim@ms-vlaanderen.be
Oost-Vlaanderen: Anne Sorel via msweek.ovl@ms-vlaanderen.be
Vlaams-Brabant: Marijke Dulsster via msweek.vlb@ms-vlaanderen.be
West-Vlaanderen: Jean-Pierre Masselus via msweek.wvl@ms-vlaanderen.be

Vergeet zeker niet de gemeente waarin je woonachtig bent te vermelden naar de provinciale coördinator. Op deze manier kan hij/zij je snel de gepaste informatie bezorgen!

Help ons helpen
Neem deel aan de actie vanaf begin september: koop chocolade of koekjes, kom mee verkopen of verzin een leuk initiatief. De verkoop van chocolade vertegenwoordigt een zeer belangrijk aandeel van de jaarlijkse inkomsten.

 

Vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren.